Кои сме и защо го правим?

Силно вярваме, че във всеки човек има добрина и всички се раждаме добри. Единствения начин да съхраним това добро е като го споделяме и показваме публично за да може то да бъде пример за всички. Мотивацията често е свързана със социална дейсност на приятели и именно затова всички ние сме преди всичко приятели и заедно работим с идеална цел да направим повече хора щастливи, дори за малко.

Управителен съвет

Екип от млади и активни хора, готови да дарят своето време за създаването на благородни инициативи. Официални представители за страната на “Бъди човек България”

Клонове и представители

Над 40 града имат своите клонове и представители за почти всеки регион на България. Всеки един от тях е доказал способността и желанието си да подпомогне развитието на добрите дела.

Регионални структури и клонове на Бъди човек България:

Сподели ни и помогни:

Кирил Димитров

Основател, председател на УС

Завършил съм програмиране и работя в собствена фирма от 2013 година в сферата на ИТ услугите. Участвам в множествто проекти и инициативи, като се старая да разграничавам работата от свободното време. Именно затова реших след силна подкрепа да създам “Бъди човек”. Всеки от нас иска да направи добро, но не винаги има време. Днес чрез инициативата е възможно всеки да се включи и да допринесе. За мен доброто днес трябва да се показва и да бъде пример!

Благовест Кирилов

Основател, член на УС

Работя в сферата на IT услугите и процесната оптимизация от над 10 години. Съдружник съм в едни от водещите ИТ фирми и съм работил дългогодишно в чуждестранни фирми. Колкото и да е забързано и динамично ежедневието ни, не бива да забравяме, че на първо място сме хора, които следва да помагат на останалите за основни социални нужди, тъй като това дефинира едно общество – уважение, взаимопомощ, приятелство.

 

Илиян Иванов

Основател, член на УС

Завършил съм Финанси.
Имам допълнителна квалификация Фирмен мениджмънт.
Собственик съм на охранителна фирма и се занимавам с това от над 10 години. Вярвам, че с добро може да се постигне много повече.
Главното в живота е винаги да се прави добро на хората. Ако не правиш голямо добро, постарай се да извършиш поне малко добро… Именно тази инициатива дава възможност всеки да направи своето добро и затова участвам .
 

Флора Верле

Основател, почетен член и секретар

Който е научил смисъла, да обича ближния както обича себе си, той изпълнява закона на любовта.

 

Светослав Нанчев

Основател, член на УС

Изградих и съм собственик на една от най-добрите платформи за споделено пазаруване и почивки в България. Имам жена и дете, които обичам безкрайно и искам винаги да се гордеят с мен.
Чрез инициативата се чувствам още по-пълноценен и се радвам на успехи, от постигнатото щастие за други. Именно така давам пример пред всички, който смятам , че е верен и трябва да се предава.

 

Валентин Игнатов

Основател, член на УС

Развивам успешен собствен бизнес в сферата на транспорта и логистиката. Професионално се занимавам с културизъм и съм ръководил множествто проекти, като съм постигал резултати на победител. Женен с две деца.
В живота има много начини да бъдеш мъж, но за мен най-мъжественото е да помагаш и да се грижиш за по-слабите!

 

Десислава Серафимова

Счетоводител, член на УС

Завършила съм Магистратура Информационни и управляващи технологии и специализация – инженерна икономика  и мениджмънт, Магистратура Финанси.

Работя 24 години в собствена счетоводна кантора. Учавствам в този проект, защото освен държавата,  самите ние трябва да помагаме на себе си и на другите. Най-вече, когато въпросът опира до хора в неравностойно положение. Те имат нужда от достойно съществуване и съм готова да дам своето време и да бъда човек.

 

Георги Георгиев

Основател, почетен член

Предприемач съм. Работил съм само в собствени фирми, в съдружие или на процент. Никога през живота си не съм разчитал на заплата от някой друг. Постигнал съм някои успехи в своята работа и твърдо вярвам, че хора като нас трябва да положат усилия и за доброто на обществото, а не да работят само за собствения си интерес. Именно за това, когато Кирил ме покани в създаването на “Бъди човек”, откликнах с радост. Ние ще бъдем истински хора чак тогава, когато всеки един мисли и милее и за другите. Нали в това се изразява хуманността – съпричастие и взаимопомощ към нуждаещите се наши събратя. Ако всеки един помогне с каквото може, силата на делата ни ще стане огромна.

Янислав Енчев

Основател, почетен член

Више образование- Портсмут Юниверсити Hospitality Management
Работя в концертна дейност, обществени проекти, земеделие, кетъринг, транспорт и производство.

Над 14 години опит в масовите мероприятия, ивенти и концертна дейност с огромен брой благотворителни кампании. Над 100 общински мероприятия с различна тематика и насоченост. Промотиране на млади таланти и музика.

Чрез инициативата мога да помогна със своя опит и да допринеса в добрината, от която имаме огромна нужда днес.

Андрей Раков

Основател, член на УС

Завършил съм бакалавър специалност геология в СУ “Св. Климент Охридски”, в момента уча магистратура “Геотехника и инженерна геология”. Повечето си професионален опит съм натрупал в държавната администрация в сферата с нефт и нефтопродукти. “Бъди човек” е кауза, в която участвам с отворено сърце и съм благодарен на целия екип, че се опитва вдъхне надежда на най – нуждаещата се възрастова група в обществото – пенсьонерите!

Радослав Христов

Основател, член на УС

Занимавам се с частен бизнес в сферата на озеленяването . Представител съм от 2014 година и провеждаме инициятивата “Бъди човек” за град Самоков и днес тя се превърна в традиция за града ни. Опитвам се да заразя все повече хора . Да даравям усмивка на хора в нужда ме прави изключително
щаслив . Всеки път когато помагам на хора в нужда за мен е изключително емоционално. Вярвам , че все повече хора ще се включват и ще направим света по добър

 
 

Алис Стоянова

Почетен член и секретар

Занимавам се с дигитален маркетинг и PR, проектите по които работя са много различни един от друг и много интересни. Моето хоби, е моята работа. От малка изпитвам нужда да помагам на хората, това ме зарежда с енергия и ме прави щастлива. Вярвам, че по природа всички ние се раждаме с добри и чисти сърца и че трябва да има взаимно уважение и взаимопомощ. Знам, че когато човек се заобиколи със съмишленици, заедно могат да постигнат много неща. Участвам в Бъди човек, защото тук виждам съмишленици, защото заставам със сърце и душа зад каузата.

 

Област Благоевград

Николай Сливков

Представител Разлог

Занимавам се с малък частен бизнес. Представител съм на световни фирми за България в сферата на автомобилите. От малък участвам в благотворителни инициативи, като повечето от тях са били анонимни. Участвам в Бъди Човек, заради невероятната възможност да мога да достигна до възрастните хора в България и да стопля техните сърца, тъй като те имат огромна нужда от малко радост, внимание и блага дума. Горд съм с всичко, което постигнахме през годините
заедно !

 

Стефан Делиов

Представител Благоевград

По професия съм програмист, но работя в сферата на търговията и строителството. Свободомислещ човек, отстояващ не само своите права, но и на тези, които са забравени от Държавата! Избрах да подкрепя каузата „Бъди Човек”, защото смятам, че когато Държавата не може да се погрижи за народа си, то народът трябва да го направи сам за себе си. Пенсионерите са хората, изградили тази държава и не заслужават да живеят по този начин, затова ние по- младите трябва да се погрижим за тях. Трябва да се обединим за да прекратим своеволното нарушаване на правото ни да бъдем хора!

 

Анастасия Попова

Представител Петрич

Завършила съм в областта на финансите. Работя в сферата на PR и реклама. Един от основателите на най-активното благотворително сдружение в община Петрич.

Участвала съм в редица кампании, предимно насочени в помощ на хората. За мен е важно да оставям след себе си усмивки! Когато правиш нещо с добри намерения, цялата Вселена ти съдейства!

 

Георги Ангелов

Представител Банско

Занимавам се с фотография – любител. Обичам да снимам хората, да запечатвам техните лица, защото планините ще останат и след хиляди години, а хората не. Така ще ги запомним. Родом от град Банско – градът на усмихнатите и мили хора. Обичам да помагам, може би това е моята мисия в живота. Искам да върна усмивките на хората от моя роден край.

Област Бургас

Ива Димова

Представител Айтос

Родом от град Айтос. Занимавам се с фотография, откакто се помня. Докосната от идеята на инициативата реших да предам доброто нататък, да запаля младите и малчуганите за добри дела. “Никое добро, дори и най-малкото, не е напразно.”

 

 

Област Варна

Светомира Стойчева

Представител Варна

Завършила съм счетоводство и контрол . Развивам собствен бизнес. Реших да се включа в инициативата “Бъди човек” , тъй като ние всички сме хора и трябва да си помагаме. А когато можем, защо да не го направим?

Област Велико Търново

Лидия Тодорова

Представител Велико Търново

Живея в гр. Горна Оряховица, работя във небанкова финансова институция. Реших да участвам, защото вярвам, че всички имаме задължение да помагаме на възрастните хора, които през годините са се трудили и са дали здравето си за просперитета на държавата. Нека заедно помогнем на възрастните хора да изживеят старините си достойно! “Добрината не може да бъде забравена! Сторил ли си на някого нещо добро, той винаги ще го помни!”

Област Видин

Антонина Лозанова

Представител Видин

“Не трябва да сме щастливи, за да си помагаме. Трябва да си помагаме, за да сме щастливи”

Област Враца

Област Габрово

Област Добрич

Област Кърджали

Област Кюстендил

Област Ловеч

Боян Ботев

Представител Севлиево

123

Област Монтана

Област Пазарджик

Весела Бегова

Представител Велинград

Знам, че светът е пълен с нуждаещи се! Всекидневно ми се повтаряше, че не мога да помогна на всички, колкото и да искам, че една птичка пролет не прави! Напук на всичко, аз продължавам да вървя по пътя на доброто! Избрах, вместо страничен наблюдател, да бъда преносител на доброто! Бъдете и вие!

Дима Попова

Представител Панагюрище

По професия съм мениджър в сферата на финансовите услуги.Доброволец съм в редица инициативи. Активно работя по различни доброволчески проекти. Всичко за мен започна от 2014 г. с трагедията в Мизия, Варна и Добрич. От 2014 г. съм и част от голямото семейство на Бъди Човек. Докосната от идеята на инициативата , а именно подкрепата на възрастните и самотни хора в България открих много приятели и съмишленици.Заедно върнахме надеждата на много хора, дарихме много усмивки, топлина и любов.Всяка благотворителна акция е изпълнена с много емоции и последователи.Щастлива съм, че съм част от екипа на Бъди Човек.Безценно е да даряваш любов и надежда, направи го и ти!

Област Перник

Силвия Янева

Представител Перник

Бъдете съпричастни към проблемите на хората около себе си и се опитвайте да им бъдете полезни, с каквото можете. Удовлетворението от оказаната помощ ще бъде еднакво с радостта, която ще доставите на другия човек. “Да правим дребни неща от обич един към друг – като да отстъпиш място или просто да кажеш добра дума… Не е важно колко даваме, а колко обич влагаме в даването…”

Област Пловдив

Иван Драгоев

Представител Плодвид

Собственик съм на няколко онлайн бизнеса. Работя в сферата на информатиката от над 10 години. Имам прекрасна съпруга и дъщера и искам да помогна на още хора да живеят добре  в Плодвив.
Светослав Нанчев

Представител Плодвид

Изградих и съм собственик на една от най-добрите платформи за споделено пазаруване и почивки в България. Имам жена и дете, които обичам безкрайно и искам винаги да се гордеят с мен.
Чрез инициативата се чувствам още по-пълноценен и се радвам на успехи, от постигнатото щастие за други. Именно така давам пример пред всички, който смятам , че е верен и трябва да се предава.

 
 

Област Разград

Айлин Джеляйдинова

Представител Разград

Родена съм и живея в Разград. Инженер химик съм и работя вече 15 години в голяма европейска компания за индустриални минерали. За мен е особена чест да бъда част от тази благотворителна инициатива. Включвам се за да предам доброто и в моят град “Бъди човек – Разград”.

Област Русе

Област Силистра

Област Сливен

Област Смолян

Моника Карамитева

Представител Девин

Учителка съм в детска градина. Занимавам се с организиране на детски празници, пиша поезия и рисувам. Вярвам в доброто и в това, че да раздаваш щастие е много по-силно от това само да го консумираш. Участвала съм в много благотворителни каузи и събития. Имам какво да дам. Знам, че мога и още.

Област София

Андрей Раков

София – Надежда.

Завършил съм “Геология” в СУ – бакалавър, като в момента уча магистратура “Геотехника и инженерна геология”. Участвал съм в повечето обществени събития през последните 10 години в България. Развивам се професионално в държавната администрация и знам колко много неща трябва да се променят в страната за да се превърнем в модерна европейска държава. В инициативата “Бъди човек” намирам начин да помогнем на много нуждаещи се хора и се надявам в бъдеще да я разгърнем в максимална степен.

Валентин Игнатов

София – Дианабад

Развивам успешен собствен бизнес в сферата на транспорта и логистиката. Професионално се занимавам с културизъм и съм ръководил множествто проекти, като съм постигал резултати на победител. Женен с две деца.
В живота има много начини да бъдеш мъж, но за мен най-мъжественото е да помагаш и да се грижиш за по-слабите!

 

Кирил Димитров

София – Център

Завършил съм програмиране и работя в собствена фирма от 2013 година в сферата на ИТ услугите. Участвам в множествто проекти и инициативи, като се старая да разграничавам работата от свободното време. Именно затова реших след силна подкрепа да създам “Бъди човек”. Всеки от нас иска да направи добро, но не винаги има време. Днес чрез инициативата е възможно всеки да се включи и да допринесе. За мен доброто днес трябва да се показва и да бъде пример!

Благовест Кирилов

София – Овча купел

Работя в сферата на IT услугите и процесната оптимизация от над 10 години. Съдружник съм в едни от водещите ИТ фирми и съм работил дългогодишно в чуждестранни фирми. Колкото и да е забързано и динамично ежедневието ни, не бива да забравяме, че на първо място сме хора, които следва да помагат на останалите за основни социални нужди, тъй като това дефинира едно общество – уважение, взаимопомощ, приятелство.

 

Илиян Иванов

София – Света Троица

Завършил съм Финанси.
Имам допълнителна квалификация Фирмен мениджмънт.
Собственик съм на охранителна фирма и се занимавам с това от над 10 години. Вярвам, че с добро може да се постигне много повече.
Главното в живота е винаги да се прави добро на хората. Ако не правиш голямо добро, постарай се да извършиш поне малко добро… Именно тази инициатива дава възможност всеки да направи своето добро и затова участвам .
 

Йордан Гулев

София – Орландовци

Занимавам се със собствен бизнес в областта на ресторантьорството. Участвам редица проекти свързани с развитието на обществото в България. Баща съм на две страхотни деца и се гордея със семейството си.
Често идват бедни хора в ресторанта ми и винаги се старая да помогна. Чрез инициативата на “Бъди човек” успях да допринеса макар и малко за щастието на възрастните хора, които аз уважавам и искам да помагам.
Радвам се на екипа, който сме и това ме прави щастлив. Всички сме преди всичко приятели и си помагаме винаги в нужда!

Георги Георгиев

София – Център

Предприемач съм. Работил съм само в собствени фирми, в съдружие или на процент. Никога през живота си не съм разчитал на заплата от някой друг. Постигнал съм някои успехи в своята работа и твърдо вярвам, че хора като нас трябва да положат усилия и за доброто на обществото, а не да работят само за собствения си интерес. Именно за това, когато Кирил ме покани в създаването на “Бъди човек”, откликнах с радост. Ние ще бъдем истински хора чак тогава, когато всеки един мисли и милее и за другите. Нали в това се изразява хуманността – съпричастие и взаимопомощ към нуждаещите се наши събратя. Ако всеки един помогне с каквото може, силата на делата ни ще стане огромна.

Янислав Енчев

София – Студентски град

Више образование- Портсмут Юниверсити Hospitality Management
Работя в концертна дейност, обществени проекти, земеделие, кетъринг, транспорт и производство.

Над 14 години опит в масовите мероприятия, ивенти и концертна дейност с огромен брой благотворителни кампании. Над 100 общински мероприятия с различна тематика и насоченост. Промотиране на млади таланти и музика.

Чрез инициативата мога да помогна със своя опит и да допринеса в добрината, от която имаме огромна нужда днес.

Област Софийска

Радослав Христов

Представител Самоков

Занимавам се с частен бизнес в сферата на озеленяването . Представител съм от 2014 година и провеждаме инициятивата “Бъди човек” за град Самоков и днес тя се превърна в традиция за града ни. Опитвам се да заразя все повече хора . Да даравям усмивка на хора в нужда ме прави изключително
щаслив . Всеки път когато помагам на хора в нужда за мен е изключително емоционално. Вярвам , че все повече хора ще се включват и ще направим света по добър

Област Стара Загора

Област Търговище

Област Хасково

Веселина Узунова

Представител Хасково

Доктор по история от БАН. Работя в музея в гр. Хасково. С включването си към “Бъди човек” искам да провокирам повече милосърдие и щедрост у младите хора в града. Една такава инициатива може да събере много позитивизъм в бъдещето и да даде хубав пример на подрастващите.

Област Шумен

Област Ямбол

Ивомира Стойчева

Представител Ямбол

Занимавам се професионално с Маркетинг, но доброволчеството е това, което ми носи истинско удовлетворение. Първопричината да стана част от ‘’Бъди човек’’е , защото вярвам, че ако искаш нещо да се промени, то няма да стане с думи, а с действия. Възрастните хора в България са отдавна захвърлени и забравени в небитието от държавата, а и доста често, дори и от семействата си. Сълзите и усмивките на възрастните хора осмислят всички наши усилия и виждам, че стига човек да иска, лесно може да направи добро.
Вярвайте в доброто – то съществува.

Ирина Георгиева

Представител Ямбол

Организатор и участник съм в неправителствени организации повече от 11 години. Всички са разнородни по сфера на дейност- благотворителност, история, здравеопазване, личностно развитие. Скоро завършвам своето висше образование като магистър-фармацевт- хуманна професия, близо до хората и до техните нужди. Но искреното ми желание да помагам и да дарявам надежда се е зародило още от детството ми. Така съм научена и го правя с цялото си сърце. Активно участвам в “Бъди човек”, защото е важно не само да помагаме на нуждаещите се, но и да създаваме среда за тяхното по-добро съществуване. Да търсим проблемите и да ги решаваме. Заедно. По-добри. Много малко трябва.

Сподели ни и помогни:

Scroll to top